Tanja Myrskystä piti tulla suurtalouskokki, mutta kesätyö siivoojana johti uraan puhtausalalla.

”Tykkäsin ja tykkään siivoustyöstä. Se on käsillä tekemistä ja tarpeellista työtä”, Tanja Myrsky kiteyttää. Kiinnostus alaan siivitti suorittamaan siivoustyönohjaajan ja siivousteknikon erikoisammattitutkinnot sekä viimeisimpänä koulutuksen työsuojelupäällikön tehtävään. Tulevaisuudessa kiinnostavat restonomiopinnot. ”Työnantaja on kehittymishakuinen ja suhtautuu myönteisesti koulutusehdotuksiin, jotka tukevat työtehtävissä onnistumista ja työntekijän kehittymistä.”

Laitoshuoltajan, palveluohjaajan ja palveluesimiehen tehtävien jälkeen Tanja toimii tällä hetkellä palvelusuunnittelijana. Työnkuvaan kuuluvat muun muassa asiakaskohteiden työnmitoitus ja alihankintakohteiden laadunarvioinnit.

”Työ on itsenäistä, monipuolista ja esimies luottaa, että hoidan työni. Työaika joustaa ja etätyötä voi tehdä, jos tarpeen, mutta muuten työt eivät tule kotiin.”

Tanja Myrskyn terveiset alaa harkitseville: Puhtausala tarjoaa monenlaista työtä ja etenemismahdollisuuksia.