Meidän tarinankertojiamme

Työssä sen oppii parhaiten

Sanna Kallinen opiskelee Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalveluissa oppisopimuksella toimitilahuoltajaksi. Sanna on työskennellyt aiemmin ulkomailla useita vuosia ja siellä muun muassa kahvilasiivouksia tehdessään koki, ettei asioita tehty tarpeeksi hyvin. Myös kouluttautumismahdollisuudet ulkomailla olivat huonot, joten Sanna suuntasi takaisin koto-Suomeen.

Työ Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalveluissa on ollut Sannalle mielekästä ja hän on viihtynyt hyvin. Päiväkodissa työskentelevän Sannan täydellisyyteen pyrkivä luonne on omiaan takaamaan lapsille puhtaan ja turvallisen kehittymisympäristön. Oppisopimuksella opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja se on ollut Sannalle sopiva tapa opiskella. Sanna onkin jo oppinut paljon hyödyllisiä taitoja.

Puhdistuspalveluala tarjoaa töitä ammattitaitoisille tekijöille

Lue Maria Isokallio-van Zylin opiskelusta ja työharjoittelusta.

RSS Avoimet työpaikat

  • Laitoshuoltajia sijaisuuksiin Päijät-Hämeeseen
    Nyt rekrytoimme uutta henkilökuntaa vastaamaan siivouksesta erilaisiin kohteisiimme. Työ tapahtuu asiakkaamme tiloissa. Painotamme valinnoissa hyvää asennetta sekä kykyä hyvään vuorovaikutukseen.Haemme sijaisuuksiin reippaita, joustavia ja oma-aloitteisia työntekijöitä sekä alaa opiskelevia.Työkohteina ovat mm. koulut, päiväkodit, toimistot, liikuntapaikat, sairaalakohteet yms. Työskentelyajat räätälöimme sinulle sopiviksi, meillä työskennellään 24/7.Eduksi katsomme aikaisemmat työkokemukset ja alan koulutuksen. Ammatillinen koulutus sijaisuuksiin ei ole […]

 

 

 

 

 

 

 

Kiinnostuitko, jätä yhteydenottopyyntö