Uusi organisaatio voimaan 1.9.2020

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalveluissa aloitettiin johtamisjärjestelmän uudistaminen syksyllä 2018. Tavoitteenamme on luoda uusi, moderni johtamismalli, jossa esimiehillemme turvataan aikaa henkilöstön kohtaamiselle. Samalla mahdollistamme esimiehille enemmän aikaa asiakkaillemme ja palvelumme laadun varmistamiselle.

Uudistuksen myötä esimiesjoukkomme laajenee, ja joukkoomme astuu uusia esimiehiä. Samalla organisaatiossa on aloittanut liiketoimintapäällikkö ja kaksi aluepäällikköä entisten laitoshuoltopalvelun ja puhdistuspalvelun päälliköiden tehtävien sijalle.

Muutoksella pyrimme virtaviivaistamaan toimintaamme ja palvelemaan asiakkaitamme ja henkilöstöämme entistä nopeammin ja laadukkaammin. Ilmoitamme asiakkaillemme uudistuksista ja mahdollisista uusista esimiehistä ja yhteyshenkilöistä pikaisesti.

 

Tarja Jantunen
toimitusjohtaja