Sisäilman puhtaus on osa hyvää laatua, jota tarjoamme asiakkaillemme.

Yläpölyjä kertyy ajan myötä väistämättä kaikkien tilojen ylärakenteisiin. Ilmastointiputkien ja muiden korkealla olevien rakenteiden päälle laskeutuu pölyä, jonka siivoaminen raikastaa huoneilmaa selkeästi. Niiden puhdistaminen on usein hankalaa, mutta sitäkin tärkeämpää jo sisäilman laadun ja paloturvallisuuden kannalta.

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut on hankkinut yläpölyjen puhdistamiseen SkyVac-yläpölyimurin. Tällä hankinnalla vastaamme asiakkaan tarpeisiin osana sisäilman laadun parantamisessa. SkyVac-yläpölyimurilla imurointiulottuvuus on jopa 16 metriä. Imurin suuttimen kiinnityskohdassa on langaton kamera, joka välittää kuvaa imurin varteen kiinnitettävään ruutuun. Ruudun paikkaa voi muokata työntekijän pituuden mukaan. Työntekijä näkee ruudun kautta alueen jota imuroi parhaillaan. Tällä varmistamme, että työ tulee tehtyä myös hyvin. SkyVac soveltuu erityisen hyvin koulujen jumppasalien yläpölyihin, putkien päällisten imurointiin sekä muihin korkeisiin tiloihin, joihin jatkovarrelliset mopit eivät ylety. Lisäksi vältytään nostureiden ja rakennustelineiden hankkimiselta, joiden käyttöön vaaditaan omat työturvallisuusvälineet.
Tarkemmat tiedot sekä lisäpalvelun hinnan saat palveluesimiehiltämme.

Lisätietoja:

Tanja Tamminen
palveluesimies
p. 050 559 4059

Tarja Niemi
palveluesimies
p. 044 482 6159