Ilmassa on suuren Urheilujuhlan tuntua! Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy on mukana Rollot 2018 -uintitapahtuman yhteistyökumppanina huolehtimassa tapahtumasiivouksesta 8-13.6.2018. Hoidamme neljän majoituskoulun puhtauspalvelut yhdessä talkoolaisten kanssa ja järjestämme siivouksen myös kilpailujen pääpaikalla Lahden maauimalassa.

Kesäkuun alkupuolella Lahdessa on vilinää, kun kaupunkiin saapuu lasten ja nuorten uimareiden porukka. Rollot 2018 -uintitapahtuma kerää perinteikkääseen ja iloiseen nuorten ja lasten tapahtumaan yli 1000 uimaria perheineen ja seurojen edustajineen ympäri Suomea. Kilpailupaikkana on meille monien talvien Salpausselänkisoista entuudestaan tuttu urheilukeskuksen mäkimonttu, jossa kesäisin toimii lahtelaisten kesäkeidas: maauimala. Tällä kertaa Rollo-uimarit valtaavat maauimalan oheistiloineen, joiden puhtauden huolehtimisessa olemme mukana. Järjestämme siivouksen ja toimitamme tarvittavan välineistön talkoolaisten käyttöön. Arkiaamuisin uimareiden majoituskouluilla siivoamme yleisiä tiloja ja huolehdimme omalta osaltamme tilojen puhtaudesta.

 

Urheilutapahtumien siivouksia on hoidettu hyvällä menestyksellä aiemminkin ja nyt meillä on jälleen kerran tilaisuus olla mukana aitiopaikalla huolehtimassa omalta osaltamme tapahtuma paikkojen viihtyisyydestä ja puhtaudesta. Toivotamme kaikki Rollot lämpimästi tervetulleeksi Lahteen nauttimaan uintitapahtumasta, kesäisissä tunnelmissa, kansainvälisen talviurheiluareenan puhtaassa miljöössä.

Lisätietoja:
Pirjo Haverinen
hankinta- ja myyntipäällikkö
puh. 050 559 7804