Meidän tarinankertojiamme

Työssä sen oppii parhaiten

Sanna Kallinen opiskelee Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalveluissa oppisopimuksella toimitilahuoltajaksi. Sanna on työskennellyt aiemmin ulkomailla useita vuosia ja siellä muun muassa kahvilasiivouksia tehdessään koki, ettei asioita tehty tarpeeksi hyvin. Myös kouluttautumismahdollisuudet ulkomailla olivat huonot, joten Sanna suuntasi takaisin koto-Suomeen.

Työ Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalveluissa on ollut Sannalle mielekästä ja hän on viihtynyt hyvin. Päiväkodissa työskentelevän Sannan täydellisyyteen pyrkivä luonne on omiaan takaamaan lapsille puhtaan ja turvallisen kehittymisympäristön. Oppisopimuksella opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja se on ollut Sannalle sopiva tapa opiskella. Sanna onkin jo oppinut paljon hyödyllisiä taitoja.

Puhdistuspalveluala tarjoaa töitä ammattitaitoisille tekijöille

Lue Maria Isokallio-van Zylin opiskelusta ja työharjoittelusta.

RSS Avoimet työpaikat

  • Laitoshuoltajia eri pituisiin sijaisuuksiin
    Työpisteitämme ovat muun muassa terveydenhuollon kohteet, koulut, päiväkodit, toimistot ja liikuntatilat. Työkohteiden valikoima on monipuolinen, tehtävänkuvat vaihtelevat työkohteen mukaan sisältäen siivoustyötä, ateriapalveluiden työtehtäviä ja muita lisäpalveluja. Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalveluissa saat käyttöösi puhdistuspalvelualan uusimman teknologian mukaiset työvälineet, saat työskennellä viihtyisässä ja turvallisessa työympäristössä erilaisissa työyhteisöissä ja saat työhösi hyvän perehdytyksen. Toivomme sinulta puhdistuspalvelualan koulutusta tai kokemusta puhdistuspalvelualalta. […]

 

 

 

 

 

 

 

Kiinnostuitko, jätä yhteydenottopyyntö